Wat is Zumba?

"Zumba" betekent letterlijk snel bewegen en lol hebben.  Een omschrijving die perfect beschrijft waar deze training voor staat!  Zumba combineert de meest effectieve oefeningen met de exotische ritmes van Latijns-Amerikaanse muzieksoorten als Salsa, Merengue, Cumbia, Samba, Calypso, Reggaeton en Hiphop.  De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat je niet een door hebt dat je bezig bent met een geweldige training.

Kostprijs van onze Zumba Lessen?
De eerste keer dat je bij ons Zumba volgt is steeds een gratis proefles.  Zo kan je zelf eens een kijkje komen nemen en ondervinden of Zumba bij ons iets voor jou is.  Daarna kan je een 15-beurtenkaart aankopen, deze kost je € 85,00 en blijft 6-maanden geldig.  Je hoeft je bij ons ook niet elke keer weer in te schrijven voor de lessen, je komt gewoon wanneer je zin hebt in Zumba.

Wat voor kleding moet ik dragen?
Je draagt waar je je goed in voelt, wat wel héél erg belangrijk is is het schoeisel.  De juiste sportschoen is van essentieel belang, zorg voor voldoende veerkracht en rotatievermogen.  Vraag in de sportzaak naar deze 2 vereisten voor je tot aankomen overgaat.