Historiek

"Dansen Doe je voor het Plezier"

Dansen in alle vriendschap, dat is de essentie die wij "Salsa De L'Amistad" voor ogen hebben. "Salsa De L'Amistad" betekent dan ook letterlijk Salsa Van De Vriendschap, tegelijkertijd staat Amistad ook voor het Afrikaanse Schip waarop midden de jaren 1800 de slaven streden voor hun vrijheid.

Salsa De L'Amistad is ontstaan uit een groepje mensen die samen 1 keer per week eens goed wilden dansen. Gestart met 16 leden in oktober 2007 is de club alleen maar gegroeid. Door deze constante groei kregen we dan ook als club de kans te starten met onze eigen leslokalen. Na enige tijd zoeken naar een vaste locatie zijn we in september 2009 geland aan de Pronkenbergstraat 29B te Kontich. Samen met onze leden hebben we er in een mum van tijd een pareltje van gemaakt.
Het succes van de club danken we aan de leden zelf die er samen met ons zorgen voor een ongelooflijk aangename sfeer. Leuk en goed leren dansen aan een betaalbare prijs spreekt iedereen wel aan. Ook de kwaliteit van de lessen zijn daarvoor verantwoordelijk, en die staat of valt met de kwaliteit van de lesgevers.
Niet alleen moeten ze een goed dansniveau hebben, maar het ook op een optimale manier kunnen overbrengen aan de cursisten. Lesgeven in onze club vergt ook menselijke vaardigheden, en ook daar slagen onze leraars wonderwel in. Bij ons staat namelijk de mens centraal. Iedereen moet zich hier goed in zijn vel voelen.Volg ons op: FacebookTwitter